Contact: telefoon 010 - 4673105

Samen leren, lachen en genieten van het alledaagse leven.

http://mkdvcitykids.nl/verpleegkundigkinderdagverblijfcitykids/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/shutterstock_96238937-1170x400.jpg

Ervaringen van ouders

Op deze pagina delen wij graag de ervaringen van ouders met u:

Moeder van Noor

Onze kleine Noor, was nog maar een paar maanden oud toen zij bij CityKids kwam. De eerste dagen waren erg spannend voor ons. Ik (mama) kon de zorg niet uit handen geven. Vooral vanwege de goede communicatie heb ik wel deze stap kunnen nemen.

Noor heeft de eerste weken in het ziekenhuis flink gevochten voor haar leven. Voor ons was dat een enorm spannende en emotionele periode. Vanwege ademhalingsproblemen en ruflux heeft zij een lange tijd in het ziekenhuis gelegen. Nadat ze eenmaal thuis was, zijn wij als ouders enorm in de medische wereld verzeild geraakt. De zorg voor baby Noor en onze peuter van 2 jaar was zowel emotioneel als lichamelijk erg zwaar.

CityKids heeft ons hierin erg snel wegwijs gemaakt. Zij hebben Noor al snel met veel zorg opgevangen en de daarvoor nodige administratie op zich genomen.  Het is voor ons een enorme geruststelling en opluchting dat de kinderverpleegkundigen voor Noor kunnen zorgen. Het direct contact (telefonisch, whatsapp) dat plaatsvind met de kinderverpleegkundige van Noor stelt mij ook enorm gerust. Ook is het fijn dat de ouders dagelijks verslag krijgen van hoe de dag van Noor is geweest.

Naast de zorg voor Noor denken zij ook veel met mij mee over hoe om te gaan met bepaalde medische vraagstukken. Zo heeft de kinderverpleegkundige mij ondersteund door met mij mee te gaan naar de eerste hulp en naar afspraken met de specialist. Ook heeft CityKids mij ondersteund door Noor met de taxi op te halen en te brengen. CityKids heeft mij daarmee het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond en dat zij erg betrokken zijn bij alles wat Noor aangaat. Ik ben de kinderverpleegkundige daar enorm dankbaar voor. Het is erg prettig dat de fysiotherapeute en de logopedist ook aanwezig zijn op de locatie en dat de kinderverpleegkundigen goed met hen samenwerken. Wij ervaren CityKids als een onmisbare steun voor onze vrolijke Noor!

Contact Vestigingen Rotterdam

van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP / Rotterdam
010-4673105
info@mkdvcitykids.nl
————————————
Gouvernestraat 70E
3014 PR / Rotterdam
010-4334127
info@mkdvcitykids.nl

Contact Vestiging Den Haag

Jonckbloetplein 61
2523 AV Den Haag
070-4500987
info@mkdvcitykids.nl